Psihiatrie

Specialități

Cardiologie

Chirurgie generală

Endocrinologie

Medicină internă

ORL

Ecografie

Medicină generală

Obstetrică-ginecologie

Pediatrie

Urologie

Dermatologie

Psihiatrie

Toxicologie

Acupunctură

Dr. Ionescu Ștefania

Medic specialist psihiatrie

hero banner
Program
Luni
Marți
Miercuri
Joi 14.00-19.00
Vineri
Programare online
* Câmpuri obligatorii

Psihiatria este o ramură a medicinei specializată în diagnosticare, tratament și prevenire în sănătatea mintală, inclusiv în tulburările cauzate de consumul de substanțe. Tulburările psihice pot afecta majoritatea aspectelor din viața unei persoane, cum ar fi: activitatea fizică, comportamentul, emoțiile, gândurile, percepția, relațiile interpersonale, sexualitatea, activitatea profesională și timpul liber. Aceste tulburări pot avea ca sursă o combinație de factori: biologici, psihologici și sociali.

Scopul intervenției psihiatrice este acela de a ajuta pacientul și familia acestuia să dobândească starea de echilibru mental și emoțional, indiferent de psihopatologia cu care se confruntă.

Servicii oferite la Family Clinic:

  • Consultații de specialitate în domeniul psihiatriei/diagnosticul și tratamentul bolilor psihice;
  • Programe terapeutice diferențiate în principalele boli psihice: tulburarea depresivă, tulburări de anxietate, atacuri de panică, afecțiuni cauzate de stres, conflicte, tulburări de conversie, tulburări de adaptare, psihoze, schizofrenie, tulburări delirante, tulburări fobice, tulburări de memorie/demențe, tulburări psiho-sexuale, tulburări de personalitate, dependențe de alcool și alte adicții, insomnii, tulburări de somatizare;
  • Programe terapeutice în gerontopsihiatrie;
  • Evaluarea diagnostică a unor probe și explorări în vederea precizării diagnosticului (teste psihologice, EEG, CT cerebral, RMN cerebral)
  • Examen de bilanț și evaluarea stării prezente în afecțiunile psihice/urmărirea tratamentelor psihiatrice de lungă durată, controale periodice;
  • Consiliere psihiatrică/psihoterapie individuală, suportivă;
  • Monitorizare pacienți cronici;
  • A doua opinie medicală.

Dr. Ionescu Ștefania

Medic specialist psihiatrie

hero banner
Program
Luni
Marți
Miercuri
Joi 14.00-19.00
Vineri

Servicii și tarife

Consult psihiatric 270 lei
Control psihiatric 150 lei