Prof. Univ. Dr. Diaconu Camelia

Profesor universitar, având o experiență practică de peste 20 de ani, Dr. Camelia Diaconu are o activitate profesională și științifică recunoscută la nivel internațional, fiind Președinta Uniunii Medicale Balcanice și membră de onoare (Fellow) a celor mai importante societăți profesional-științifice: European Society of Cardiology, American College of Cardiology, American College of Physicians. Dr. Camelia Diaconu își desfășoară activitatea în cadrul Spitalului Clinic de Urgență Floreasca.

Este Conferențiar Universitar, fiind abilitată conducător de doctorat în cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” București, tutore și mentor pentru numeroase generații de studenți și rezidenți ai Facultății de Medicină.

A publicat 13 cărți ca autor, 84 de capitole de cărți, 200 de articole în reviste științifice internaționale. A susținut 20 de prezentări invitate în plenul unor congrese internaționale și peste 200 de prezentări în cadrul unor congrese naționale. A fost distinsă cu 20 de premii internaționale și 30 de premii naționale.

Dr. Camelia Diaconu este disponibilă în clinică pentru următoarele servicii:

  • consultații de medicină internă și cardiologie (medic primar în ambele specialități)
  • ecografie abdominală, mamară, tiroidiană, cardiacă și Doppler vascular
  • EKG cu interpretare, Holter EKG
  • Monitorizare ambulatorie automată a tensiunii arteriale
Dr Camelia Diaconu

Echipa medicală