Blog

Ce riscuri implică automedicația?

Automedicația, definită ca inițiativa de a lua medicamente fără ca acestea să fie prescrise de către un specialist în urma unei evaluări medicale, poate fi tentantă în cazul unor afecțiuni comune, cu atât mai mult cu cât accesul liber la informațiile necenzurate disponibile pe internet este astăzi la dispoziția oricui.

Citește mai mult »

Febra este bună!

Febra este considerată un semnal de alarmă al organismului, atunci când ceva nu este în regulă. Deși poate fi neplăcută, febra este, de fapt, un semn că sistemul imunitar funcționează corect și încearcă să lupte împotriva infecției.

Citește mai mult »
Viața fără mercur

Viața cu și fără mercur

PROGRAMUL de DIAGNOSTIC, TRATAMENT și SUPORT „VIAȚA FĂRĂ MERCUR” este un program care oferă suport medical, științific, psihologic și logistic pe tot parcursul tratamentului și care se derulează în parteneriat cu pacientul, printr-o comunicare constantă, în ambele sensuri.

Citește mai mult »
Infecții urinare copii

Infecțiile urinare la copii

Infecțiile urinare sunt întâlnite mai frecvent la bebeluși și copiii mici, din cauza ușurinței cu care pot pătrunde bacteriile ce se găsesc în mod obișnuit pe pielea din jurul organelor genitale externe pe canalul uretrei.

Citește mai mult »